Zakelijk

Professioneel licht en geluid

Beursstands op maat gemaakt

Succesvol belevingsniveau

Uw identiteit is onze professionaliteit

De uitstraling van uw bedrijf staat voorop, daarom is professioneel licht en geluid bij uw evenement of activiteit gewenst! Wij denken graag met u mee om bijvoorbeeld een op maat gemaakte beursstand te realiseren. Ook onze ‘basic’ beursstands hebben een professionele uitstraling, voor ieder budget kunnen wij u van dienst zijn. Ook zijn workshops, presentaties, exposities, bedrijfsevenementen  en dergelijke activiteiten ons niet vreemd. Daarnaast weet West Sound & Light als geen ander dat er goed nagedacht moet worden over onder andere de te creëren beleving  en de boodschap die overgebracht dient te worden. Wij verdiepen ons graag in uw bedrijf en evenement!

Ondersteuning waar gewenst

Bij ons kunt u terecht voor een complete projectverzorging, maar ook voor de losse verhuur van licht-, geluid– en beeldtechniek. Voorzieningen die bijvoorbeeld niet mogen ontbreken bij een professionele presentatie of bedrijfsfeest. Niet helemaal voor ogen wat u wil of wat de mogelijkheden zijn? Wij helpen u graag en denken mee in de mogelijkheden.

Tot in detail uitgewerkt

Al uw wensen omtrent de activiteit of het evenement kunnen door ons worden verwezenlijkt. Details zorgen voor net dat beetje extra en dat is dan ook wat West Sound & Light kan leveren. Niet alleen in de algemene verzorging van het project, maar ook kan er gedacht worden aan special effects, lasers, een led-vloer of de complete verzorging van een allround dj. Met een ruime ervaring op zak, gekwalificeerd personeel en de juiste sfeer makers weet West Sound & Light iedere activiteit en evenement tot een succes te maken.

Voor alle mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of neem eens een kijkje in ons portfolio voor ideeën.

Start typing and press Enter to search

Like our Facebookpage