Verhuur licht en geluid

Professioneel licht & geluid

Projectverzoring op maat

Alle gewenste materialen

Complete verzorging

Van een kant en klare drive-in-show tot complete project verzorging op maat, het is allemaal mogelijk bij West Sound & Light! Organiseert u een bedrijfsevenement, festival, presentatie, beurs, of een andere gelegenheid waar professioneel licht en geluid gewenst is? Wij denken met u mee en zullen voor ieder type evenement een passende oplossing samen stellen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat voor elk budget en evenement een professionele uitstraling te realiseren is.

Samenwerking die verder gaat

Wij zullen uw zorgen uit handen nemen en komen na een vrijblijvend gesprek met een compleet gedetailleerd plan waarin elk onderdeel duidelijk weergegeven wordt. Zo denken wij niet alleen mee over het licht en geluid, maar ook over artiesten, de locatie en logistieke zaken. Wij streven bij ieder project en bij iedere klant naar 100% tevredenheid!

Extra’s die er toe doen

U heeft licht, geluid, dj-gear, podia of rigging materialen nodig voor uw evenement en u heeft zelf de kennis in huis? Ook dit is geen probleem bij West Sound & Light! Wij verzorgen de verhuur van licht en geluid tot in de puntjes voor u. U kunt de gewenste materialen bij ons ophalen of wij bezorgen alles bij u op locatie. Uiteraard kunt u ook terecht bij ons voor advies en tips voor uw projecten. Ook verzorgen wij graag de sfeer door middel van een allround dj met een hemelsbrede muziek voorraad of met bijvoorbeeld special effects of led-dansvloeren.

Ons portfolio geeft u alvast een voorbeeld van waar wij capabel toe zijn. Overtuigd? Neem contact met ons op en wij helpen u graag met uw projecten en of vraagstukken.

Start typing and press Enter to search

Like our Facebookpage