Student

Geen idee is te gek!

Elk type activiteit & event

Voor een studentenprijs

Samen maken we het onderscheid

Reden voor een feestje? West Sound & Light denkt met jullie mee! Het studenten leven is al zwaar genoeg dus een feest op zijn tijd is natuurlijk een absolute must! Met grote trots organiseren vele studenten- en studieverenigingen de vetste, heftigste en beste evenementen en activiteiten. Ieder feest moet dan ook een stempel achter laten bij iedere bezoeker in hun geheugen. Door een samenwerking met West Sound & Light wordt die onderscheidende factor gerealiseerd.

Niets is te gek!

Door inmiddels een ruime ervaring te hebben opgebouwd met diverse studenten- en studieverenigingen, stellen wij een passende set samen voor elk type evenement of activiteit. Groot of klein, binnen of buiten, ongeacht wat voor wensen, you name it en wij maken ieder idee waar. Zowel voor informele als formele evenementen zoals; ledenvergaderingen, workshops, presentaties, gala’s, jubileums, barbecues, gastcolleges, terugkomdagen, diploma uitreikingen en tal van soorten feesten verzorgen wij voor ieder project een plan op maat. Naast onze projectverzorging is het natuurlijk ook mogelijk losse verhuur van licht en geluid bij ons aan te vragen. Alles naar wens geregeld en dat uiteraard voor een studentenprijs.

Net dat beetje extra

Niet alleen denken wij mee over alle mogelijkheden, maar ook bieden wij extra faciliteiten tijdens een evenement of activiteit. Denk hierbij eens aan een led-vloer, tapesets of special effects, maar ook de verzorging van professionele dj’s kan geregeld worden door West Sound & Light. Door onze ervaren allround dj’s te huren met een oneindige verzameling van muziek is er altijd een passende sfeer te creëren en van ieder project een echt feest te maken.

Neem gerust een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search

Like our Facebookpage