Onze referenties

Jasper van de Wouw

Inside-Out Events

West Sound & Light straalt professionaliteit uit, en daar zorgen ze dan ook voor. De afwerking is fantastisch en onze wensen worden serieus genomen. Dit is alles in combinatie met een eerlijke prijs zorgt ervoor dat wij graag met ‘West’ samenwerken!

Max van Veen

Maximizers

Onze bedrijfsfilosofie is dat elk evenement uniek is en dan ook met veel persoonlijke aandacht aangepakt dient te worden. West Sound & Light denkt hierin altijd goed met ons mee en samen kunnen we onze klanten het maximale binnen hun budget bieden. Naast creativiteit vinden wij betrouwbaarheid ook altijd erg belangrijk. De werking van de techniek, het nakomen van afspraken en de open communicatie worden door ons zeer gewaardeerd. West Sound & Light is daarom voor ons al jaren een betrouwbare partner in de levering van techniek en zal dit ook nog jaren blijven!

Edwin Hilhorst

Hotel ‘T Anker & Gasterij Mierle

Van professionele voorbespreking,  invulling van de party tot de daadwerkelijk uitvoering, allemaal met vakmanschap benaderd. Van kleine tot grote bijeenkomst tot in het detail geregeld met oog voor de gemaakte afspraken en het beschikbare budget. Het werken met West Sound & Light is al een feestje op zich…

Rob Verstappen

De Brug Active

Het is prettig samenwerken met de jongens van West Sound & Light. Ook
voor grotere settings kan er indien nodig op korte termijn geschakeld
worden om aan de wensen te voldoen. Altijd meedenken en lekker
informeel!

Hoe heeft u onze service ervaren? Laat een referentie achter!

Start typing and press Enter to search

Like our Facebookpage