Over ons

Onze Historie

Wat ooit als hobby begon om als dj op verschillende feesten te draaien, groeide door de jaren heen uit tot een ongekoesterde passie voor licht- en geluidstechniek. West Sound & Light, opgericht in 2010 is tegenwoordig een volledig voorziene organisatie die werkt voor de gehele vrijetijdsindustrie.

Met groot enthousiasme werkt het team van West Sound & Light aan diverse projecten voor zowel particulieren als de zakelijke markt en zowel nationaal als internationaal. Creatieve invullingen, unieke settings, en kwaliteitsmaterialen zorgen ervoor dat de verwachting van onze klanten worden overtroffen en dat zij ook echt tevreden worden gesteld.

Onze Missie
Entertainen mét techniek

Wij bouwen samen met onze opdrachtgevers op een inspirerende en veilige manier de mooiste evenementen. De algemene uitstraling van een evenement staat en valt volgens ons met het gebruik van professionele licht- en geluidstechniek. De focus ligt dan ook op de kwaliteit en afwerking van ieder evenement. Wij luisteren naar de wensen van de klanten, denken mee in mogelijkheden en zetten dit vervolgens om naar werkbare shows. West Sound & Light biedt graag die ‘gewenste’ creatieve insteek of veilige oplossing die nog ontbreekt, door middel van de verzorging van professionele licht- en geluidstechniek.

Onze Werkwijze

U bent van harte welkom op ons kantoor, plannen de afspraak op de locatie of wij komen bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Wensen

Tijdens dit gesprek zullen wij uw wensen en alle mogelijkheden bespreken. Elk onderdeel zal aan bod komen en zo denken wij niet alleen mee over het licht en geluid, maar ook over de locatie, artiesten en logistieke zaken.

Ontwerp

Het eindresultaat na het gesprek is een compleet gedetailleerd plan. Deze offerte gemaakt door een van onze vakbekwame medewerkers en technici is een schets van hoe uw feest eruit kan komen zien, uiteraard nog steeds vrijblijvend.

Logistiek

Om uw project vloeiend en veilig te laten verlopen zorgen wij voor een strakke planning. Wij bereiden ons dan ook voor op uw evenement en laten niets aan het toeval over.

Opbouw

Al onze benodigde materialen voor uw project bezorgen wij nauwkeurig en volgens plan op de gewenste locatie. Wij verzorgen vervolgens de setting zoals afgesproken en alles wordt netjes af- en weggewerkt.

Afbouw

Ook de afbouw van uw project is onze verantwoordelijkheid. Ons vakkundig en bekwaam personeel zorgt voor een snelle afbouw van onze materialen zodat ook de locatie weer spik en span is.

Evaluatie

Ondanks dat wij altijd voor 100% tevredenheid gaan, horen wij ook graag eventuele verbeterpunten van u aan. Feedback zorgt ervoor dat wij u de volgende keer nog beter van dienst kunnen zijn.

Onze Trots

Er is altijd een oplossing

Perfecte afwerking

24 uursservice

Onze Kernwaarden

Kwaliteit

Innovatie

Enthousiast

Samenwerken

Betrouwbaar

Betrokken

Onze Roots

Ons pand is gevestigd in het Brabantse dorp Oirschot. Wij werken dan ook onder het mom van de Brabantse nuchterheid.

Start typing and press Enter to search

Like our Facebookpage