Bruiloft

Helemaal naar eigen wens

Complete projectverzorging

Beleving op hoog niveau

Een stukje ontzorging

Gaat u trouwen of organiseert u een bruiloft? U heeft uw handen al vol aan alles wat er geregeld moet worden. Wij nemen graag de voorbereiding voor het bruiloftsfeest uit handen! West Sound & Light denkt graag met u mee.

Een feest om nooit te vergeten

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen van uw leven, daar hoort dan ook een feest bij waar altijd met plezier en mooie herinneringen op wordt teruggekeken. Een perfecte beleving mag hier natuurlijk niet aan ontbreken. Daarnaast kan er met de gewenste aankleding en aanwezige attributen een perfecte combinatie worden gemaakt met onze invulling van licht en geluid. Ongeacht speciale wensen, kleurenthema’s, of het binnen of in de buitenlucht gevierd wordt of ongeacht het seizoen kan West Sound & Light voor ieder type bruiloft een perfecte set samenstellen. Bij ons kunt u kiezen voor complete projectverzorging, maar ook voor los verhuur van licht en geluid voor bruiloften. Zo is er altijd een oplossing op maat!

Speciale en bijzondere toevoegingen

Onze vakbekwame en ervaren medewerkers verzorgen niet alleen de perfecte beleving en geweldige afsluiting van deze memorabele dag, maar ook staan zij vanuit West Sound & Light garant voor de puntjes op de ‘i’. Ook kan er gekeken worden naar extra mogelijkheden om de dag nog specialer te maken. Denk hierbij eens aan special effects of een led-vloer, maar ook de verzorging van professionele en ervaren dj’s kan geregeld worden door West Sound & Light. Met een oneindige verzameling van muziek zorgen onze allround dj’s voor een echt feest met passende sfeer.

Geïnteresseerd en of enthousiast geworden? Neem gerust een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search

Like our Facebookpage